صفحه اصلی تغدیه فواید مصرف گوجه سبز

فواید مصرف گوجه سبز

0 515
گوجه سبز

گوجه سبز

 

گوجه سبز سرشار از انواع آنتی اکسیدان(مواد جلوگیری کننده از تشکیل رادیکال های آزاد در سلول ها که نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارند) مانند اسیدسیتریک و ترکیبات فلاونوئیدی است.

وی خاطرنشان کرد: گوجه سبز دارای مقادیر مناسبی از ویتامین «سی» – C – نیز هست و در تقویت لثه ها، نقش موثری دارد.استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بهبود طعم دهان را یکی دیگر از خاصیت های مطلوب گوجه سبز برشمرد و افزود: گوجه سبز تاثیر مثبتی در برخی بیماری ها مانند چربی و فشار خون دارد.
شیدفر ادامه داد: همچنین گوجه سبز دارای مقداری اسیدبنزوئیک است که خاصیت ضدمیکروبی دارد.

ارزش غذایی ۱۰۰ گرم گوجه سبز:
كربوهیدرات ۸٫۵۱ گرم، چربی ۲٫۸۴ گرم، پروتئین ۱٫۶ گرم، فیبر خام ۰٫۵ درصد.
با مصرف ۱۰۰گرم گوجه سبز، ۵ درصد ویتامین آ، ۲٫۱ درصد ویتامین ب ۱ (تیامین)، ۱٫۹ درصد ویتامین ب ۲(ریبوفلاوین)، ۲٫۸ درصد نیاسین، ۱۳ درصد ویتامین ث، ۵٫۱‌ درصد كلسیم، ۲٫۲ درصدفسفر، ۵ درصدآهن و ۳٫۶ درصد پتاسیم مورد نیاز در روز تامین می‌شود.

خواص درمانی گوجه سبز:

گوجه سبز باعث تعادل اسید معده می شود.

این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری هایی مانند سرطان، چربی خون بالا و پیری سلولی دارد و در مقابله با میکروب ها و عفونت ها موثر است. فیبر موجود در آن باعث بهبود سیستم گوارشی می شود.

گوجه سبز تازه سرشار از ویتامین C است که نقش آنتی اکسیدان دارد.

مصرف گوجه سبز برای درمان شب کوری، بیماری های نقرس، روماتیسم و تصلب شرایین مفیداست.

این میوه همچنین ادرارآور است و عملکرد کلیه ها را تنظیم می کند.

گوجه سبز منبع‌ ویتامین های گروهB است که باعث کاهش استرس و افسردگی می شود و برای سلامتی پوست و اعصاب مفیداست. همچنین در سوخت وساز طبیعی کربوهیدرات، چربی و پروتئین نقش مؤثری دارد.

مطالعات نشان می دهد که این میوه می تواند در درمان تومورها نیز موثر باشد. همچنین به دلیل وجود اسید اسکوربیک ( ویتامین C)، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می شود.

از خواص دیگر این میوه، خاصیت مسهلی آن است که به خوبی شناخته شده است.

توجه:

گوجه سبز ایجاد نفخ می کند و به علت طبع سرد آن بهتر است با گلپر و نعناع مصرف شود تا خاصیت نفاخی آن از بین برود.

هشدار:

استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران به گوجه سبزهای نوبرانه اشاره کرد و گفت: این گوجه سبزها معمولا ریز هستند و هسته های شفاف و تردی دارند و برخی افراد بویژه کودکان این هسته ها را می خورند که باید مراقب این هسته ها بود زیرا آنها دارای ترکیبات سمی سیانیدریکی بوده و تاثیرات نامطلوبی بر بدن بویژه روی گلبول های قرمز خون دارند.

پست های مرتبط

هیچ دیدگاهی ثبت نشده است

ارسال دیدگاه